друкувати


Потерпілу від вибуху телевізора жінку з Коломийщини відправили в Донецьк

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-06 02:15:09

Учора о 17.00 літаком МНС України в Донецький опіковий центр медики обласного центру відправили потерпілу 42–річну жінку з Коломийщини, в оселі якої 25 лютого вибухнув телевізор.

5-річна донечка загинула від опіків дихальних шляхів, а матір відправили в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні.

Медики констатували 45% опіків. Оскільки, як стверджує начальник головного управління охорони здоров'я Микола Олінійчук «стан хворої потребує подальшого інтенсивного лікування», за домовленістю голови Івано-Франківської  облдержадміністрації Михайла Вишиванюка з головою Донецької облдержадміністрації Андрієм Шишацьким потерпілу прийняв Донецький опіковий центр Інституту невідкладної відновної хірургії ім. Гусака.

Телефоном Михайло Вишиванюк подякував міністру МНС України Віктору Балозі «за оперативно наданий літак і готовність постійно допомогти області, якщо виникає така потреба». А чоловік потерпілої, який втратив улюблену донечку, а тепер разом з медиками супроводжував дружину на Донеччину, як мовиться, не знаходив слів…

Довідково: 25 лютого за екстреним викликом до місця пожежі у селі Сопів Коломийського району одразу прибули рятувальники . За кілька хвилин пожежу було ліквідовано. Вогонь знищив побутову техніку, пошкодив меблі та речі домашнього вжитку на другому поверсі житлового будинку. На місці пожежі загинула 5-річна донька господарів. Її 42-річну матір з термічними опіками близько 45-50% поверхні тіла спершу госпіталізували в реанімаційне відділення Коломийської центральної районної лікарні, а звідти – в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні. 

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА