друкувати


Міжнародна молитва проти антисемітизму і нацизму

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-03 09:00:50

Бог поклав в серця служителів і пасторів, об'єднатися в такій молитві у відповідь на зростання антисемітських і нацистських настроїв в багатьох країнах світу. Вперше така молитва відбулася рік тому, 12 березня 2011 року. Тоді в молитві об'єдналися віруючі різних конфесій з 28 країн світу: Австралії, Австрії, Вірменії, Білорусі, Великобританії, Німеччини, Греції, Ізраїлю, Індонезії, Ірану, Канади та ін.

Молитва відбувається перед святкуванням єврейського біблійного свята Пурім. Історія, яка описується в книзі Естер, є прямим свідченням того, як Бог відміняє вироки ворога і замість смерті і поразки приносить життя і перемогу!

Небезпека полягає в тому, що антисемітизм, як явище, дуже поширений і в наші дні, і дуже завуальований. Людина, нація, народ можуть навіть і не підозрювати про його існування, жити в ньому, діяти за його законами і правилами.

Антисемітизм – це ворожнеча, злість, негативне відношення до єврейського народу і до всього, що пов'язано з цим народом, але також він може виражатися в простій байдужості до долі Божого народу.

Ми запрошуємо вас приєднатися до молитви в Коломиї. 3 березня 2012 року в Народному домі (вул.Театральна 27) християни нашого міста будуть молитися проти антисемітизму і нацизму. Початок о 17:00.