друкувати


В Івано-Франківську починається Кубок Карпат з тайського боксу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-02 11:15:08

На Прикарпатті три дні відбуватимуться масштабні змагання з тайського боксу. В Івано-Франківську 2-4 березня пройде міжнародний турнір «Кубок Карпат».

До обласного центру прибувають учасники з усієї України та з-за кордону. Про склад учасників та розклад турніру кореспондент sport.if.ua довідався в організаторів змагань.

Бої відбуватимуться у Муніципальному центрі дозвілля по вулиці Набережній. Як розповів тренер Павло Мишко, участь візьмуть спортсмени з Києва, Луцька, Молдови, Чернівців. По чотири команди прибудуть з Одеської та Львівської областей, ще два колективи спортсменів представлятимуть Дніпропетровську область (Орджонікідзе і Павлоград). Честь Прикарпаття захищатимуть спортсмени Івано-Франківська, Калуша, Богородчан, Яремче.

У перший день турніру, п’ятницю 2 березня, відбудуться попередні бої. Початок — о 10:00. На 13:00 запланована церемонія відкриття змагань. Наступного дня, у суботу 3 березня, о 10:00 почнуться півфінальні поєдинки. І нарешті о 10:00 неділі, 4 березня, почнуться вирішальні фінальні бої.