друкувати


КРУ в Івано-Франківській області реорганізовано у Державну фінансову інспекцію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-27 03:15:25

Відповідно до Указу Президента України від 09.12.2010 №1085 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" та постанови Кабінету Міністрів України від 20.07.2011 №765 "Про утворення територіальних органів Державної фінансової інспекції» контрольно-ревізійне управління в Івано-Франківській області реорганізовано у Державну фінансову інспекцію в Івано-Франківській області.

Органи Держфінінспекції продовжуватимуть здійснювати контроль за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку й фінансової звітності в органах виконавчої влади, державних фондах, фондах загальнообов’язкового державного соціального страхування, бюджетних установах і суб’єктах господарювання державного сектору економіки, а також на підприємствах, в установах та організаціях, які отримують кошти з бюджетів усіх рівнів, державних фондів та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування; дотриманням законодавства про державні закупівлі тощо.

У рамках реорганізації у складі Держфінінспекції в області утворено 5 територіальних структурних підрозділів: Івано-Франківську (м.Івано-Франківськ, Галицький та Рогатинський райони), Верховинську (м. Яремче, Верховинський, Косівський та Надвірнянський райони), Калуську (м. Калуш, м.Болехів, Калуський, Долинський і Рожнятівський райони), Коломийську (м. Коломия, Коломийський, Городенківський і Снятинський райони) об’єднані державні фінансові інспекції та Тисменицьку міжрайонну державну фінансову інспекцію (Тисменицький, Богородчанський та Тлумацький райони).

Джерело: Прес-служба Держфінінспекції в Івано-Франківській області