друкувати


У міському парку Івано-Франківська створювали снігові шедеври

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-27 11:40:29

Вчора в Івано-Франківську відбувся конкурс «Сніговиків». І хоч у місті Івано-Франківську снігу практично не було, організатори конкурсу - рекламна агенція «Фабрика рекламних ідей» - таки знайшли велику купу снігу на центральній алеї міського парку культури і відпочинку імені Т.Шевченка.

Тож незважаючи на сильний холодний вітер та сніг, що пролітав, команди на чолі з малюками взялися створювати снігові шедеври. З-під рук юних скульпторів почали з’являтися пінгвіни, котики, колобки, їжачки, білі ведмеді і навіть Сфінкс з пірамідами. Невдовзі на центральній алеї парку утворилась ціла галерея з снігових тварин та казкових персонажів.

У конкурсі взяли участь п’ять команд, в кожній не більше п’яти чоловік. За їхню завзятість організатори нагородили учасників солодкими призами. Була названа і найкреативніша робота – снігова мама та маленький новонароджений сніговик, зроблений з синтепону.

Переможцем сімейних снігових змагань стала команда «Телепузики», яка створила зі снігу Сфінкса та піраміди, за що й отримала головний приз – торт «Сніговик».

Автор: Сергій БІЛИЙ