друкувати


"Тріумф-2011": нові номінації, нові критерії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-18 01:01:43

«Дев’ятий рік поспіль ми вшановуватимемо тих керівників і підприємців, які роблять все можливе, а подекуди і неможливе, щоб зберегти своє підприємство у складних умовах - в умовах податкового тиску тощо, і наповнюють міський бюджет, з якого фінансується освіта, медицина, культура».

Такими словами Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус охарактеризував дійство, яке визначить 16 березня кращих підприємців та кращих керівників підприємств за результатами економічної діяльності в 2011 році, - щорічна церемонія з вшанування лідерів економічного розвитку «Тріумф-2011».

Як стверджує мер, цьогорічний «Тріумф» матиме дві важливих новації, які вирішив запровадити конкурсний комітет на своєму засіданні 13 лютого. По-перше, відбулися певні зміни в переліку номінацій. Їх так само, як і торік залишилось 13, проте номінаціям «Підприємець року» та «Краще енергоефективне підприємство року» доведеться поступитись місцем номінаціям «Мале підприємство року» та «Кращий перевізник року». При чому на рішення запровадити номінацію для перевізників суттєво вплинув минулорічний страйк івано-франківських «маршруток».

Другою важливою новацією стане запровадження бальної системи оцінювання номінантів, що гарантуватиме, на думку організаторів, прозорість конкурсу і широку доступність критеріїв відбору. Власне прозорості, на думку міського голови, сприяє також і склад конкурсного комітету, до якого увійшли не тільки службовці економічних підрозділів міськвиконкому , а й податківці, представники Торгово-промислової палати, депутати Івано-Франківської міської ради, представники Дорадчої ради великих підприємств, Канадського бізнес-центру та засобів масової інформації.

Організатори переконані, що заявок на участь буде чимало і нагадують, що останній термін їх подачі - 28 лютого.

Автор: Сергій БІЛИЙ