друкувати


Не впустіть пожежі у свої оселі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-31 10:00:22

Коли сьогодні дивишся на погоду за вікном, розумієш: говорити про глобальне потепління не доводиться.

На Прикарпатті різке похолодання спричинило зростання пожеж у житловому секторі. Необережність, байдужість, ігнорування застереженнями та істинно українська надія на те, що «якось воно буде» - саме це найчастіше призводить до біди.

За минулі вихідні на території області виникло 24 пожежі. Основними їх причинами було коротке замикання електромережі у оселях та порушення правил експлуатації пічного опалення. Ніхто із людей не постраждав, однак майна вогнем знищено чимало.

Морози на Прикарпатті не вщухатимуть аж до 5 лютого, - прогнозують в обласному центрі з гідрометеорології. Найбільші холоди ще попереду. Метеорологи попереджають: найнижчу температуру – мінус тридцять із лишнім градусів - стовпчики термометрів показуватимуть вночі 1 та 2 лютого.

Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області звертається до мешканців краю: у ці небувало холодні дні будьте надзвичайно обережні у поводженні з вогнем, правильно користуйтеся газовими та електричними приладами, ретельно дотримуйтеся усіх правил їх експлуатації. Пам’ятайте: життя і здоров’я Вас та близьких Вам людей залежить насамперед від Вашої відповідальності!

Джерело: Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області