друкувати


На Прикарпатті за добу 8 осіб поступило до лікарень з обмороженням

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-30 04:40:04

Як ми уже повідомляли, з 30 січня призупинено навчання у школах та дитсадках на Прикарпатті. У обласному центрі, за різною інформацією, навчання буде відновлено у період з 2 по 6 лютого. Тим часом, у оперативній інформації, яку щодоби оприлюднює обласне управління МНС збільшилась кількість повідомлень про жертви морозів.

Лише за 29 січня у Коломийську центральну районну лікарню поступили одразу 5 осіб з різними ступенями обмороження. Потерпілі з різних сіл району отримали обмороження пальців обох рук або стоп ніг. Стан травмованих – середньої важкості.

У місті Рогатин до центральної лікарні поступив 88-річний житель с.Загір'я з діагнозом — обмороження двох стоп ніг і двох китиць рук 1–2 ступеня. В Тлумачі до лікарні поступив 21-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння та 1-ї ступені обмороження лівої кінцівки ноги.

В м.Галич поступив до лікарні 52-річний иісцевий житель із діагнозом загальне переохолодження, обмороження пальців правої кисті 2–3 ст., в стані алкогольного сп’яніння. Стан потерпілого задовільний.

Джерело: Радіо «Західний полюс»