друкувати


"Лукор" збільшує обсяги фінансування соціальних проектів на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-26 12:00:44

Профінансувати на суму 7 мільйонів гривень соціальні проекти, які реалізовуватимуться цьогоріч в Івано-Франківській області, має намір керівництво ЗАТ «Лукор», голова правління якого Сергій Чмихалов підписав вчора спільно з головою Івано-Франківської ОДА відповідну угоду.

З вказаних 7 мільйонів гривень 3 мільйони передбачається витратити на з на потреби розвитку в області дитячо-юнацького хокею та фінансову підтримку функціонування Калуського льодового палацу, який Івано-Франківська обласна влада нещодавно прийняла у комунальну власність громади області.

На решту коштів планується збудувати котельню для Івано-Франківського обласного музичнодраматичного театру ім. І.Франка, підтримку дитячо-юнацького спорту та матеріально-технічної бази дитячо-юнацьких спортивних шкіл, завершення реконструкції після пожежі концертного залу в місті Калуші, обладнання електротехнічної лабораторії в Калуському політехнічному коледжі тощо.

За словами пана Чмихалова, фінансування очолюваним ним підприємством різного роду соціальних проектів стало вже доброю традицією. Її було започатковано торік, коли першу таку угоду підписав президент компанії «Лукоіл» Вагіт Алікперов. Тоді на потреби Прикарпаття від «Лукору» перепало 4 мільйони гривень, на які було профінансовано діяльність жіночого футбольного клубу «Нафтохімік», розвиток дитячо-юнацького футболу, ремонт і облаштування хімічної лабораторії Калуського політехнічного коледжу та чимало інших цікавих проектів.

Автор: Сергій БІЛИЙ