друкувати


За добу на Прикарпатті зафіксували майже 50 раптових смертей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-25 01:15:14

23 січня в прикарпатських лікувальних закладах раптово померли двоє пацієнтів. 74-річний мешканець Тисмениці разом із дружиною та внучкою прийшов у міську поліклініку, щоб зробити флюорографічний знімок. У кабінеті рентгенодіагностики йому стало зле. Медики намагалися врятувати пенсіонера, але було марно.

Через кілька годин у приймальному покої обласного наркологічного диспансеру раптово помер 55-річний чоловік. Він приїхав у супроводі свого родича з Городенківського району. Небіжчик мав намір вилікуватися в диспансері від алкогольної залежності. Фахівці судмедекспертизи з’ясовують причини обох летальних випадків, пише «Афіша Прикарпаття».

До речі, за позаминулу добу на Прикарпатті було зафіксовано „рекордну” кількість раптових смертей – аж 47. Раніше деякі мас-медіа розповсюдили повідомлення про те, що 22 січня на Сонці було зафіксовано потужний спалах. Перші наслідки людство мало відчути якраз на наступний день, а максимальна кількість заряджених протонів і електронів з однієї з зон активності світила мала досягти поверхні Землі 24 січня о 16:00.

Джерело: Радіо «Західний полюс»