друкувати


Крадіжка електрокабелю підкинула роботи майстрам із СпецРАДу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-24 01:40:34

Вчинена невідомими особами крадіжка 10 метрів трьохжильного електрокабеля з будинку №36 по вулиці Чорновола в Івано-Франківську змусила завдала мешканцям вказаної багатоповерхівки неабиякого клопоту.

Як повідомила начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко, крадіжка сталася вночі з четверга 19-го на п’ятницю 20-го січня.

При цьому для того, щоб викрасти дріт зловмисникам довелося вдертися до електрощитової і пошкодити суттєво пошкодити будинкове електрообладнання. Тож працівники СпецРАДу мусили добряче «попотіти» протягом дня 20 січня, щоб відновити зруйновані мережі та якомога швидше дати мешканцям 88-квартирнго будинку очікувану електроенергію.

Як повідомив сходні, під час оперативної наради у Івано-Франківського міського голови заступник начальника міського відділу внутрішніх справ майор міліції Ігор Наливайко, особисто йому про вказану крадіжку не відомо. На разі на контролі у керівництва відділу перебуває лише один факт викрадення електрокабелю, однак не елктропостачального, а кабелю мережі інтернет.

Автор: Сергій БІЛИЙ