друкувати


М.Вишиванюк зустрівся з головами Молодіжних адміністрацій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-18 01:00:38

17 січня 2012 року в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулась зустріч голови обласної державної адміністрації Михайла Васильовича Вишиванюка з активом Молодіжних адміністрацій Івано-Франківської області на тему «Перспективи розвитку молодіжного руху на Прикарпатті на 2012 рік».

На зустрічі були присутні перший заступник голови та заступники голови обласної державної адміністрації, начальники відділів обласної державної адміністрації, меценати та активісти Молодіжних адміністрації, молодіжних громадських організацій області. Представниками Молодіжної адміністрації від Коломийської районної державної адміністрації були Будько Оксана Олександрівна, Іщенко Андрій Олександрович та Гуменюк Надія Миколаївна.

На зустрічі голова Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області Ганна Крисюк презентувала звіт про виконану роботу за 2011 рік. Михайло Вишиванюк вручив почесні грамоти голови обласної державної адміністрації меценатам. Також пройшло спілкування молоді з головою обласної державної адміністрації по основних питаннях, а саме: фінансування заходів та акцій, про зустрічі голови облдержадміністрації з активістами Молодіжних адміністрації раз в квартал для обговорення основних питань розвитку молодіжного руху на Прикарпатті, про співпрацю з іншими регіональними молодіжними організаціями та створення делегації для обміну досвідом між ними, про включення активістів Молодіжних адміністрації до кадрового резерву в обласну державну адміністрацію.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА