друкувати


17 січня у Івано-Франківській міськраді заслухають звіт Анушкевичуса та керівництва УМВС

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-16 04:00:29

17 січня 2012 року, о 10.00 годині розпочнеться третє пленарне засідання 18 сесії Івано-Франківської міської ради. На ньому зокрема, депутати оцінять звіт Івано-Франківського МВ УМВС в Івано-Франківській області про боротьбу з нелегальною торгівлею алкоголем і про споживання пива неповнолітніми.

Окрім того, депутати планують розглянути питання про перейменування деяких вулиць обласного центру, про оцінку, продаж, продовження термінів та відміну деяких рішень щодо оренди земельних ділянок. Важливі для будівельників рішення очікуються в результаті розгляду питання про зменшення розміру пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Планують у міськраді також оцінити ситуацію із розрахунками установ міста з ПАТ «Прикарпаттяобленерго» та ВАТ «Івано-Франківськгаз». Нагадаємо, наприкінці року через заборгованість міського управління освіти перед енергетиками було відключено електропостачання одразу у кількох загальноосвітніх школах Івано-Франківська. До цього часу у «підвішеному» стані — жителі гуртожитків. Як відомо, ЄРЦ ніяк не може домовитися із електро- та газопостачальниками про принципи оплати енергоносіїв мешканцями гуртожитків.

На черговому сесійному засіданні депутати також мають розглянути Програму розвитку масового спорту за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення на 2012–2017 роки та Програму розвитку інвалідного спорту на 2012-2017 роки.

Насамкінець місцеві обранці матимуть можливість висловитися з приводу звіту міського голови за 2011 рік, повідомили «Західному полюсу» у прес-службі міськради.