друкувати


12 прикарпатців стали власниками автомобілів "Сенс"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-29 05:00:11

Приємний подарунок напередодні новорічно-різдвяних свят отримали прикарпатські інваліди трудового каліцтва. Для них за кошти Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України було закуплено 12 автомобілів марки «Сенс». Люди, які отримали транспорт, перебували на черзі у Фонді понад 2 роки.

«Я 20 років пропрацював у колгоспі в Коломийському районі, - розповів журналістам обласних ЗМІ щасливий власник авто Ярослав Тодорів. – В мене проблеми з ногою, тож машина мені знадобиться».

«Ми раді, що ці люди, отримавши автівки, зможуть, коли потрібно, поїхати до лікарні, подорожувати Україною», - каже начальник територіального управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків Надія Глинська, і додає: з 2007 року прикарпатцям видано 156 таких транспортних засобів.

Цьогорічні власники новеньких авто отримали ключі та документи з рук заступника голови облдержадміністрації Романа Іваницького, який від імені голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка щиро привітав усіх з прийдешніми святами - Новим роком та Різдвом Христовим. Побажав міцного здоров'я, завжди зеленого світла і щасливої дороги.

Довідково: За інформацією, яку представникам ЗМІ надав начальник головного управління праці та соціального захисту населення Ярослав Лаган, у перші дні 2012 року Івано-Франківська область отримає 34 спецавтомобілі для інвалідів війни, учасників бойових дій.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА