друкувати


"Західний полюс" відсвяткував 16-річчя у ефірі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-27 03:40:48

Цілодобова вечірка у прямому ефірі. Саме таким чином Івано-Франківська радіостанція «Західний Полюс» відзначає свої дні народження. Цьогоріч їй виповнилося 16. До повноліття хвилі 104,3FM безпосередньо у святковому ефірі створили паспорт радіо. А також традиційно подарували слухачам величезну кількість подарунків.

Не з порожніми руками на день народження завітали і гості студії. Найпопулярніши подарунок радіостанції — це іграшкові білі полярні ведмеді, які є символами Західного Полюсу.

Один зі святкових спецпроектів до дня народження «Західного Полюсу» — «Баян в кущах». Спеціально запрошений музикант на акордеоні акомпанує в ефірі усім бажаючим виконати радіокараоке — заспівати у телефонну слухавку одну з брендових пісень хвилі сточотири та три, або ж новорічну композицію чи колядку. Адже радіостанція вперше з явилася у FM-просторі Прикарпаття у день, коли увесь західний світ відзначає католицьке Різдво. Та рівно за тиждень до Нового Року.

Серед учасників святкового ефіру «Західного Полюсу» — навіть Святий Миколай. Дідусь-чарівник вже встиг позбутися своєї величезної торби з подарунками. Їх отримали усі, хто своєчасно написав Миколаю листа. Натомість Миколай прихопив кілька автентичних гуцульських музичних інструментів — ріг та трембіту.

Зважаючи на поважний вік, радіостанція не обмежилася лише феєричним ефіром. До свого дня народження «Західний Полюс» здійснив цілу низку благодійних, соціальних та мистецьких проектів.

Джерело: Радіо «Західний полюс»