друкувати


Михайло Вишиванюк офіційно став "регіоналом"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-27 04:00:45

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк відтепер — член Партії Регіонів.

Членський квиток він отримав на звітній конференції обласної організації цієї політичної сили. За його словами, нині, залишатися позапартійним, означає бути безвідповідальним. Адже в країні розпочалися реформи у всіх галузях суспільства, і потрібно бути мужнім, аби відповідати за їхнє впровадження. А напередодні вступу у лави «біло-блакитних» він попросив благословення у Президента.

Також на конференції отримали партійні квитки заступник Михайла Вишиванюка Руслан Гусак, кілька голів райдержадміністрацій а також ректор Медуніверситету Микола Рожко. Таким чином на різних керівних посадах Прикарпаття вже працює більше 60-ти «біло-блакитних чиновників». А загальна кількість членів Партії Регіонів сягнула 21 тисячі. Цей потенціал допоможе партійцям бути ключовими гравцями на найближчих парламентських виборах.

Головним завданням на наступний рік обласні регіонали визначили подальше виконання власної програми «збудуємо Писанкове Прикарпаття». Також біло-блакитні визнали — мають більше уваги приділити інформаційній політиці. Адже партійна пропоганда працює не так активно, як у опозиційних сил.

Джерело: Радіо «Західний полюс»