друкувати


"З відкритим серцем до кожної дитини"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-22 10:00:10

На виконання доручення Президента України щодо привернення уваги суспільства до проблем виховання дітей, зокрема, дітей – сиріт, дітей-інвалідів, дітей позбавлених батьківського піклування, а також організації проведення до дня Святого Миколая всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини» під особистим патронатом голови Коломийської РДА Михайла Негрича 20 грудня 2011 року проведено районне свято для дітей пільгових категорій шкільного віку.

День святого Миколая – один з найбільших шанованих християнських свят з ім’ям, якого пов’язані милосердя, співчуття, справедливість, щирість.

Цьогорічне свято, яке відбулося на базі П’ядицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, дітям – сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, запам’ятається гарним настроєм, найкращими подарунками та неповторними враженнями. Родзинкою свята стали подарунки: кожна дитина написала листа святому Миколаю, а працівники відділу освіти райдержадміністрації спільно з благодійним фондом «Карітас» подбали про те, щоб бажання кожної дитини збулися.

Дітей вітали представники влади, заступник начальника відділу освіти Марія Боледзюк.

Відділ освіти райдержадміністрації спільно з благодійним фондом «Карітас» провів у загальноосвітніх школах району акцію «Допоможи святому Миколаю прийти до дітей-сиріт». В ході акції було зібрано понад 13 тисяч гривень, за які були придбані подарунки дітям пільгових категорій та організовано святковий обід.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА