друкувати


Здобутки "Art Now Session" покажуть в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-21 04:00:51

«Art Now Session». Виставку робіт, представлених на всеукраїнський мистецький конкурс із такою назвою презентують вже вкотре. Адже влітку 2011 року Івано-Франківськ став одним із перших міст, котрі приєдналися до цієї акції та провели відбірковий тур до фіналу. Однак цього разу у експозиції — здебільшого творчі доробки переможців конкурсу.

Роботи молоді зі всієї країни виконані на тему «Ми бачили майбутнє». Вона відображена у фото, картинах та інсталяціях. Особливу увагу привертає арт-об'єкт «Архетипи», а також ніжинський проект «Банк мрій» — переможець у номінації «Кращий у Своєму Жанрі».

У останньому взяли участь близько сотні осіб різного віку, обрані прагнення яких зафіксували на полотні. У номінації «Новий погляд» кращими визнали живописні роботи Маргарити Паламарчук.

Третє місце у конкурсі належить Івано-Франківську — завдяки фотографу Андрію Осадчому. Він представив плівкові світлини. Усі призери «Art Now Session 2011» отримали значні грошові винагороди та подарункові книги про мистецтво.

Джерело: Радіо «Західний полюс»