друкувати


У Івано-Франківську стартував традиційний передноворічний ярмарок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-16 05:00:45

У Івано-Франківську стартував традиційний передноворічний ярмарок. До завершення року прикарпатці зможуть придбати тут всі необхідні атрибути свята за цінами виробника. Штучні ялинки, карнавальні костюми та найрізноманітніші новорічні прикраси, а також кондитерські вироби, які перед найближчим святом Миколая користуються особливим попитом.

Серед новорічних прикрас — альтернатива традиційним дідухам. Ці оригінальні оздоби привезли на ярмарок з Косова. Є також закарпатські солом'яні іграшки та обереги з глини і плетеної кукурудзи. Вони відмінно підійдуть для оздоблення хвойних красунь у трендовому екологічному стилі. Класичні кульки — теж не лише франківські, але й львівські.

Є на ярмарку навіть московські символи майбутнього 2012-го за Східним календарем. Жодна іграшка цієї серії не повторюється — у кожної власний дизайн та запрограмована персональна пісня.

Цього року популярною є минулорічна новинка — так званий «дощик», оздоблений зірочками та сніжинками. А також «пухнасті» гірлянди з неоновими наконечниками. Незважаючи на статки, до кожного Нового року мешканці Прикарпаття прагнуть придбати щось нове для окраси домівки.

Ймовірно популярним буде східний стиль прикрашання ялинки, запевняють стилісти. Основні його кольори — червоний і золотий. А оскільки попереду — рік Водяного Дракона, модними барвами будуть синій і блакитний.

Джерело: Радіо «Західний полюс»