друкувати


"Говерла" завершила виступи в Єврокубках

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-16 03:00:17

У завершальному матчі групового раунду ФІБА-Єврочеллендж «Говерла» вдома поступилася чеському «Пардубіце» з рахунком 76:77, так і не зумівши перемогти хоча б одного разу у шести іграх…

Івано-Франківська команда стала єдиною, яка так і не змогла виграти хоча б один матч групового етапу Єврочелендж Кап-2011/12. Підопічні Євгена Мурзіна, які цього сезону дебютували в єврокубках, зазнали шостої поразки в шести матчах.

Найрезультативнішим гравцем у складі івано-франківців став Брайан Грін, на рахунку якого 16 очок. Данте Свонсон відзначився 11 очками. Далі до Топ-16 від групи С пройшли французький «Роанн» і чеський «Пардубіце».

Тепер франківці зосередяться лише на внутрішній першості. У регулярному чемпіонаті української Суперліги наразі «Говерла» йде пятою. До завершення календарного року «ведмеді» проведуть ще пять поєдинків.

Цього вікенду — два виїзних, у пятницю з «Кривбасбаскетом», а в неділю з «Дінпро-Азотом». Після чого підопічні Євгена Мурзніа на рідному майданчику прийматимуть БК «Київ» і двох лідерів — «Азовмаш» і БК «Донецьк».

Джерело: Радіо «Західний полюс»