друкувати


Городенківському цукрозаводу 85!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-13 03:15:57

Городенківському цукрозаводу 85! Після дворічної перерви єдиний в Івано-Франківській області виробник солодкого продукту, запрацював на повну потужність. При цьому технологія не змінилася. А от сама цукроварня пройшла повну реконструкцію.

Матеріальну базу оновили, придбали сучасне обладнання у Німеччині, та найголовніше — автоматизували роботу. Майже усі лінії виробництва, починаючи від траншу подачі, комп'ютеризовані.

Однією з найбільших проблем городенківської цукроварні залишається недостатнє забезпечення сировиною. Допомагати заводу у вирішенні цього питання взялися парламентарі.

У день ювілею, окрім традиційних відзнак та грамот, приємну звістку працівникам підприємства привіз народний депутат України Василь Чуднов. Засіяти свої землі цукровим буряком погодилися Тлумацький та Снятинський райони.

У 2011-му на Городенківському цукровому заводі переробили вдвічі більше сировини ніж торік — понад 60 тисяч тонн. Тепер у планах працівників підприємства збільшити обсяг виробництва до 120 тисяч тонн.

Джерело: Радіо «Західний полюс»