друкувати


Спорт в маси понесуть 40 сільськими спортмайданчиками до спортивно-розважальним центром

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-13 03:00:10

Присвятити 2012 рік розвитку масового спорту і насамперед спорту сільського має намір голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк. З його слів, протягом наступного року у сільських населених пунктах області планується спорудити близько 40 літніх спортивних майданчиків зі штучним покриттям.

Крім того, зі слів губернатора, вже досягнуто домовленостей з головою облради Олександром Сичем про будівництво в Івано-Франківську сучасного молодіжного спортивно-розважального центру. Сам очільник Прикарпаття бачить цей центр не тільки як спортивну арену, а великий зал з трибунами, де можна було б поєднувати програми дозвілля, як-от: дискотеки та концерти, з навчально-пізнавальними лекціями та спортивними іграми і де, поряд з цим, були б створені усі необхідні умови для заняття молоді спортом. А ще в тому ж районі було б не погано, зі слів голови ОДА, створити оптовий ринок, оскільки там хороше транспортне сполучення.

В той же час пан Вишиванюк зізнався, що на сьогоднішній день ідея побудови такого спортивно-відпочинкового центру існує поки що лишень «в передпроектному стані» і на її реалізацію потрібен не один рік.

Автор: Сергій БІЛИЙ