друкувати


"ПриватБанк" розпочав продаж залізничних квитків у своїх відділеннях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-12 03:40:28

Напередодні новорічних і різдвяних свят "ПриватБанк" впровадив нову послугу - продаж залізничних квитків через відділення банку.

Як повідомляється квитки продаються через 3357 відділень банку по всій Україні.

Продаж квитків відбувається так само, як і у залізничних касах, тобто клієнт отримує у касира інформацію про те, на які напрямки є місця, і тут же купує квиток на будь-який з існуючих напрямків по Україні.

"У більшості випадків відділення "ПриватБанку" знаходиться до вас ближче, ніж залізничний вокзал. Я вже не кажу про невеликі міста чи села, де до каси треба їхати десятки кілометрів. Початок продажів квитків в наших відділеннях дозволить всім, хто звик купувати квитки "офлайн", економити чимало часу", - зазначив заступник голови правління "ПриватБанку" Юрій Кандауров.

Діє як попередній продаж квитків (за 45 днів), так і продаж в день поїздки. Сплатити можна пластиковою карткою або готівкою.

Після бронювання та оплати клієнт має отримати електронний залізничний квиток - чек з вказівкою напрямку, дати та часу поїздки, вартості квитка. За цим чеком отримати "звичайний" квиток на фірмовому бланку залізниці можна без черги в будь-якій касі вокзалу не пізніше, ніж за годину до відправлення поїзда.

Джерело: ТСН