друкувати


В Івано-Франівську проходить Всеукраїнський юнацький турнір з хокею з шайбою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-12 10:15:55

В Івано-Франківську у Льодовій арені відбувається всеукраїнський юнацький турнір з хокею з шайбою присвячений дню Святого Миколая.

Участь в ньому беруть команди «Крижинка» - Київ, «Цунамі» - Івано-Франківськ, «Білі Ведмеді» - Калуш, «Заболотівські Яструби» - Заболотів, «Коломийські Вовки» - Коломия . Ігри відбуваються за коловою системою.

Турнір організовано з ініціативи Івано-Франківської обласної федерації хокею з шайбою, за підтримки депутата Івано-Франківської обласної ради, Заслуженого тренера України з боксу Івана Данилишина, мецената хокею нашого земляка Василя Палійчука та Президента федерації Коломиї з хокею Павла Федоровича.

Зіграно перші матчі турніру. Перша гра була між командами «Крижинка» - Київ та «Цунамі» - Івано-Франківськ. Протягом всієї гри на кризі точилася напружена боротьба. В останньому періоді несподівано перемогу вирвали Іванофранківці. Матч завершився з рахунком 4:3.

В другій парі хокеїсти зі столиці грали з командою міста Калуш. І тут гостям Прикарпаття не пощастило, вони програли з рахунком 12:1.

Турнір триватиме протягом трьох днів.

Джерело: sport.if.ua