друкувати


Футбольну команду "Карпати" нагородили медалями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-12 01:00:14

11 грудня у МБК «Народний дім» відбулось підведення підсумків футбольного сезону 2011 і плани на 2012 рік та нагородження команди «Карпати» Коломия.

На урочистостях були присутні представники влади міста та району, а також керівництво обласної федерації футболу.

13 листопада футбольна команда «Карпати» виборола перемогу на обласному чемпіонаті і тепер вони мають шанс грати в 2 лізі чемпіонату України. На цю перемогу команда чекала два десятиліття.

Усі гравці команди були нагороджені медалями переможців, а капітану команди вручили 2 кубки. Не забули і про ветеранів футболу, які зробили чималий внесок у розвиток футболу Коломийщини. Вони отримали почесні грамоти від обласної федерації футболу.

Під час усієї програми демонстрували фотографії різних матчів Коломийської команди. Про історію футболу Коломийщини розповів Василь Пішак, автор багатьох книг про футбол. Перший офіційний футбольний матч на теренах Коломийщини зафіксований у 1921 році.

На Коломийщині проводиться один з кращих чемпіонатів району, де змагаються 32 дорослі та 32 юнацькі команди, наші юнаки і діти є постійними учасниками обласних змагань в дитячо-юнацькій футбольній лізі і змагань на призи Клубу «Шкіряний м’яч». І все це з однією метою, щоб діти виростали здоровими, активними, а кращі футболісти поповнювали команди обласного і професійного футболу.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА