друкувати


Кращі Будинки культури Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-09 02:00:09

8 грудня підбили підсумки обласного огляду-конкурсу сільських та селищних закладів культури клубного типу.

Перше місце виборов Будинок культури с.Вікно Городенківського району (директор Лариса Дронюк); друге місце журі присудило Будинку культури селища Обертин Тлумацького району (директор Богдан Яворський); на третьому місці - Будинок культури с. Турка Коломийського району (директор Ярослава Бутук).

Як зазначають в управлінні культури Івано-Франківської облдержадміністрації, обласний огляд - конкурс має на меті удосконалення роботи та зміцнення матеріально-технічної бази клубних закладів, створення належних умов для розвитку аматорської народної творчості, клубних формувань, підвищення рівня кадрового забезпечення, узагальнення та поширення досвіду роботи клубних закладів у сучасних соціально-економічних умовах у клубних установах області.

Тривав конкурс з 1 квітня по 31 жовтня у два етапи: перший відбірковий – за місцем знаходження клубних закладів; другий заключний - за представленими результатами навчально-методичному центру культури і туризму Прикарпаття райміськвідділами та Івано-Франківським і Калуським міськими управліннями культури.

Конкурс проводився за критеріями: матеріально-технічний стан закладу, рівень кадрового забезпечення, системність та різноманітність форм культурно-просвітницької роботи, висвітлення практики і досвіду роботи в засобах масової інформації.

Активну участь у конкурсі взяли 660 сільських і селищних закладів культури. Сьогодні, 9 грудня, начальник управління культури ОДА Володимир Федорак вручить нагороди переможцям.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА