друкувати


7 грудня - День місцевого самоврядування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-07 12:00:28

Шановні представники органів місцевого самоврядування краю!

Щиросердечно вітаємо вас з Днем місцевого самоврядування!

Знаково, що в незалежній Україні, яка свої будівничі й реформаторські кроки звіряє з європейськими стандартами, узаконено відзначення праці тих, хто є обранцями територіальних громад, хто має високу честь представляти і відстоювати інтереси людей і громади в цілому.

Органи місцевого самоврядування у нашій державі покликані суспільством до провідної ролі народовладдя і вони, як уповноважені представники інтересів народу, намагаються з великою відповідальністю і результативністю нести цю важливу місію, яка наближає Україну до держав з розвиненою демократією.

Тож нехай свято народовладдя - День місцевого самоврядування - спонукає усіх співвітчизників до ще більшого піклування про наш спільний дім - Україну, нашу славну і нероздільну українську родину!

Бажаємо усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам рад різних рівнів і скликань міцного здоров'я, наснаги і успіхів у виконанні важливих представницьких функцій, гараздів у родинах, міцної віри і невичерпного оптимізму в утвердженні високоавторитетного і самодостатнього місцевого самоврядування в Україні.

З повагою

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич