друкувати


Американським боксерам показали Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-06 05:15:10

Як козаки американців боксу вчили. Це не назва нової серії відомого мультфільму, а реальна історія. Перші боксери зі США провели матчеву зустріч з місцевими спортсменами.

Додому поверталися не лише з новими бійцівськими знаннями – багато чого нового дізналися і про саму Україну. Адже напередодні візиту, зізнаються, про державу у центрі Європи не знали майже нічого. Після приїзду найперше здивувала кухня.

А ще іноземцям сподобався узвар. Вдома, кажуть, такого смачного напою не куштували. Не вдалося спробувати іншого національно продукту – горілки – спортивний режим не дозволяє.

Як і більшість закордонних чоловіків, американських боксерів зачарувала краса українських дівчат. З ними навіть після напружених боїв знайшли в собі сили затанцювати.

Окремі іноземці залишися настільки вражені щедрим прийомом, що додому поїхали у формі української збірної. Якихось негативних вражень, зізнались гості з-за океану, у них не залишилось. Івано-Франківці не здивовані – завжди намагаються бути щедрими до гостей.

Щодо самої боксерської зустрічі, то тут перемога за українцями. З дев’яти поєдинків у них чотири виграші. У американців – лиш два. Ще три бої завершилися внічию. Зустрітися знову суперники можуть вже на Олімпіаді-2012 в Лондоні.

Джерело: Радіо «Західний полюс»