друкувати


Тиждень безпеки дорожнього руху розпочали ветерани

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-06 11:00:09

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху на спільне патрулювання з нарядами Івано-Франківського відділу ДАІ вирушили члени обласної асоціації ветеранів і пенсіонерів Державтоінспекції «Зелена хвиля» та журналісти.

Правоохоронці у відставці відвідали дошкільні навчальні заклади, розповідаючи під час зустрічей з дітьми про правила поведінки на дорозі, повчальні історії з життя, пропонували малечі продемонструвати свої знання на імпровізованому перехресті. Особливо ціваво було дітям покататися на службовому автомобілі інспекторів ДАІ.

Всім, хто бажає приєднатися до акції, вручали стрічку з символікою Всесвітнього дня пам’яті жертв дорожньо-транспортних пригод.

За інформацією прес-служби відділу державтоінспекції, під час патрулювання проведені й бесіди з дорослими учасниками дорожнього руху. Водії запевняли, що у повсякденному житті намагаються їздити за правилами і не порушувати їх. Також зазначали, що більшості дрібних ДТП можна було б уникнути, якби учасники дорожнього руху пам’ятали про культуру на дорогах, не «підрізали», не створювали один одному аварійних ситуацій.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК