друкувати


Ігор Зварич не балотуватиметься по "мажоритарці"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-30 12:30:54

Народний депутат України від Партії регіонів Ігор Зварич не планує балотуватись до Верховної Ради по мажоритарному округу, особливо якщо йдеться про висунення кандидатом по місту Івано-Франківську.

Про це народний обранець розповів сьогодні під час прес-конференції в Івано-Франківську. Що ж до висунення за списком, то тут, зі слів депутата, він наразі не може дати однозначної відповіді, оскільки це питання залежить не від нього, а від обласної конференції Партії регіонів, яка подаватиме пропозиції щодо кандидатур на розгляд вище стоячих партійних інстанцій та партійного з’їзду, який затверджуватиме виборчі списки.

Критерії висунення кандидатів в народні депутати від Партії регіонів Ігор Теодорович визначає так: «У кого буде найвищий рейтинг, того і будемо висувати». Щоправда депутат зауважує, що говорити про питання виборів та кандидатів ще зарано, оскільки до офіційного початку виборчої кампанії ще далеко.

Так само зарано, з його слів, говорити про якісь виборчі альянси, домовленості та об’єднання. А відтак будь-які розмови про домовленості опозиційних сил, які, до речі на Прикарпатті та на рівні столиці різняться у своєму форматі (тут дві партії, у Києві – значно більше), є нічим більшим, ніж просто політичним піаром.

Автор: Сергій БІЛИЙ