друкувати


В Івано-Франківську говоритимуть про "Безбар'єрне Прикарпаття"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-28 03:15:31

«Безбар’єрне Прикарпаття» - на таку тему сьогодні в Івано-Франківську розпочав свою роботу дводенний регіональний навчально-практичний семінар, приурочений Міжнародному дню інвалідів, який відзначається 3 листопада.

Учасниками зібрання є керівники та лідери громадських організацій – інвалідів-члени та партнери.

Вітаючи його учасників від імені голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка, заступник голови ОДА Руслан Гусак наголосив: питання забезпечення життєдіяльності людей з обмеженими можливостями – на постійному контролі у Президента України Віктора Януковича. В Івано-Франківській області працюють обласний та районні Комітети доступності.

В межах реалізації Всеукраїнської програми «Створення в Україні безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об'єктів житлово-громадського призначення» обласна програма «Безбар'єрне Прикарпаття» передбачає врахування потреб такої категорії людей під час розробки та оновлення генеральних планів кожного з населених пунктів.

Довідково: Під час семінару відбудеться презентація діяльності Богородчанської Громадської організації сімей людей з інвалідністю та дітьми "Слід".

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА