друкувати


У Івано-Франківську тривають Дні Моди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-26 12:00:40

У Івано-Франківську тривають Дні Моди. Не повноцінний тиждень, а лише три дні, однак — із справжніми зірками. Як знаними місцевими, так і гостями зі Львова, Києва та інших міст.

Традиційне залаштункове божевілля поспіху, а також прес-конференції учасників і робота журі, до якого увійшли відомі дизайнери, діячі фешн-індустрії, видавці глянцю, митці й педагоги. Усе це — на першому «Frankivsk Fashion Week Days».

Катерина Харченко — власниця мережі бутиків, яка презентує вбрання українських дизайнерів. До Івано-Франківська на модні дні запросила тих, з ким плідно співпрацює.

«Frankivsk Fashion Week Days» — це не лише модні дефіле, але й інші мистецькі події. Зокрема презентація збірки віршів молодої поетеси з Києва та фотовиставка, присвячена майбутньому року Дракона. Авторка 7 презентованих під назвою «Погане фото, але добре мистецтво» світлин стверджує — вони натуральні, практично без фотошопу.

Лише у перший день свої колекції продемонстрували десяток дизайнерів. Серед них — славнозвісний тандем Земскова-Ворожбит, які одягають Таїсію Повалій та інших відомих артистів і політиків. Їх стиль безпомилково впізнаваний, а основою творчої концепції є «створення гарного настрою».

Джерело: Радіо «Західний полюс»