друкувати


Івано-франківська влада хоче збільшити обсяг муніципальної газети

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-25 02:15:48

Виконавчий комітет Івано-Франківської міськради вирішив, що обсягу однієї муніципальної газети їм замало. Мовляв, головний редактор скаржиться, що оскільки друкуються всі рішення, в газеті не залишається площі на авторські статті.

Відтак виконком прийняв рішення, щоб тепер випускати ще й додаток до цієї газети. Таку пропозицію вчора на засіданні виконкому висунув секретар міської ради Руслан Марцінків (ВО «Свобода»). За пропозицію проголосували, не обговорюючи її.

У перерві журналіст «Репортера» закинула свободівцям, що тут пахне корупцією. Адже ця газета видається приватним підприємством «Місто-НВ», власником якої є голова фракції ВО «Свобода» у міській раді Роман Онуфріїв. Відтак, з огляду на те, що газета тепер матиме ще й вкладку, коштів із бюджету на неї треба буде більше, і, якщо логічно припустити, відповідно більше грошей за друк отримуватиме згадана друкарня.

Руслан Марцінків жартома пообіцяв, що вони проведуть конкурс і на ньому визначать, хто повинен друкувати цю газету. Чи дійсно вони це зроблять — питання. На жаль, «Репортеру» не вдалося поспілкуватися із Романом Онуфріївим, адже той зараз у Польщі.

Джерело: Газета «Репортер»