друкувати


Оголошено ІІ Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт навчального закладу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-24 12:15:40

У рамках XV Ювілейної міжнародної виставки навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні - 2012" проводиться Другий Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт "Веб-сайт - обличчя успіху".

Партнери конкурсу: Інтернет-асоціація України, Система інтернет-розрахунків WebMoney Transfer, Датацентр ColoCall, Національний інтернет-портал Ukr.Net, Телекомунікаційна компанія "Адамант", Громадська організація "Вікімедіа Україна".

Мета конкурсу - сприяння появі та удосконаленню веб-сайтів вітчизняних навчальних заходів, впровадженню у навчальний процес нових зручних інструментів взаємодії всіх його учасників - учнів (студентів, слухачів), викладацького складу, адміністрації навчального закладу, стимулювання ініціативи у цій сфері, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність закладів освіти України засобами мережі Інтернет.

Категорії конкурсу на кращий веб-сайт:

1. Шкільні веб-сайти.

2. Веб-сайти позашкільних навчальних закладів (дошкільні заклади, будинки дітей та юнацтва, художні, музичні школи, курси).

3. Веб-сайти вищих навчальних закладів 1-2 рівня акредитації (коледжі, технікуми, вищі ПТУ та прирівняні до них навчальні заклади).

Кожен сайт оцінюється за показниками у категоріях: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники.

Для участі бажаючі повинні заповнити анкету та надіслати її на електронну адресу оргкомітету exhibitions@carshe.com до 16 січня 2012р. Анкета розміщена на сайті оргкомітету.

Оголошення результатів конкурсу з визначенням переможців і нагородженням їх цінними призами відбудеться 17 лютого 2012р. о 14:00 за адресою: Київ, Хрещатик, 2, "Український дім".

Детальніше про конкурс на кращий веб-сайт навчального закладу

Джерело: Освітній портал