друкувати


На Прикарпатті знову відбудеться міжнародна боксерська зустріч

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-19 11:00:55

На Прикарпатті знову відбудеться міжнародна боксерська зустріч. У неділю, 4 грудня, в Івано-Франківську збірна команда України прийматиме олімпійську збірну Сполучених Штатів Америки.

Кореспондент sport.if.ua дізнався перші відомості про цю непересічну подію.

Спортивне видовище почнеться о 15:00 у манежі івано-франківського Коледжу фізвиховання. На глядачів чекають 13 боїв. Цікаво, що на ринг вийдуть, як чоловіки, так і жінки — відбудуться 10 чоловічих боїв та три протистояння кращих боксерок України та США.

Вже традиційно боксерське свято відбудеться за підтримки Івано-Франківської міської організації Партії регіонів. Також за традицією, разом з кращими представниками різних регіонів України на ринг вийдуть і кілька прикарпатських боксерів.

Команду США практично у всіх боях представлять перші номери національної збірної. У той час, як кольори українського прапору захищатимуть другі та треті номери нашої збірної. Це пов’язано з тим, що перші номери української команди на недавньому чемпіонаті світу в Баку виступили дуже успішно і здобули чимало олімпійських ліцензій на ігри в Лондоні 2012 року, і зараз їм надали відпочинок, чого не скажеш про американців. Тому для них боротьба за виступ на літній Олімпіаді продовжується.