друкувати


Сестри Тельнюк презентували у Івано-Франківську новий проект

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-17 01:00:34

Нові сестри Тельнюк. Вокальний дует із 25-літнім стажем радикально змінився. Оновлений склад, музику і тексти презентують у незвичайному турі. Івано-Франківськ — четвертий у гастрольному графіку. Після нього — ще столиця. І перше знайомство з новим проектом завершиться.

Вхід на усі 7 концертів туру — безкоштовний. А програма виступу компактна. 14 пісень, 3 з яких — належать самим сестрам, а інші 11 — на вірші культової письменниці сучасності Оксани Забужко.

Цей проект, наголошують сестри, вирізняється ідеєю. Вона полягає у віршованій свободі, поєднаній з музикою. Мелодійний супровід вокалісткам забезпечили троє музикантів-віолончелістів. Такий мінімалізм — гостромодний тренд на Заході.

Проект «Тельнюк: Сестри» постає перед місцевою публікою не вперше. Три роки тому — з концертом на підтримку альбому «Жовта кульбаба», а у 2010-му — разом з київським молодим театром та музично-поетичною виставою «Інкрустація». Останній приїзд відбувся без гучної промоції, адже сестри не зраджують собі, не бажаючи гратися в шоу-бізнес.

Джерело: Радіо «Західний полюс»