друкувати


На Прикарпатті триває ІІ етап конкурсу "Дошкільний навчальний заклад – 2011"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-16 11:15:40

Відповідно до наказу головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації від 7 жовтня 2011 р. №623/П-16/3 "Про проведення обласного конкурсу "Дошкільний навчальний заклад – 2011" з метою розвитку управлінської компетентності, активізації діяльності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів щодо реалізації завдань і змісту дошкільної освіти в умовах міста та села, вдосконалення матеріальної та навчально-методичної бази дошкільних навчальних закладів, підвищення іміджу дошкільного навчального закладу у листопаді 2011 року проводиться обласний конкурс "Дошкільний навчальний заклад – 2011".

Завданням конкурсу є виявлення найкращих ДНЗ Івано-Франківської області шляхом огляду їх матеріального, навчально-методичного забезпечення, вивчення системи діяльності щодо створення належних умов для здобуття якісної освіти дітьми дошкільного віку міста та сільської місцевості. Пропагування досвіду управління дошкільним навчальним закладом з питань створення сприятливого освітнього середовища для повноцінної життєдіяльності та гармонійного розвитку дітей; формування готовності педагогічних працівників до реалізації завдань і змісту дошкільної освіти.

Конкурс проводиться у двох номінаціях: "ДНЗ – 2011 сільської місцевості" та "ДНЗ – 2011 міста".

Конкурс проводиться у два етапи:

І – районний (міський) проводився з 1 до 06 листопада 2011 року.

ІІ – обласний проводиться з 14 листопада по 18 листопада 2011 року.

Обласний етап проводиться у два тури:

заочний – розгляд матеріалів, надісланих районними (міськими) оргкомітетами (14-16 листопада),

та заключний (очний) – безпосереднє ознайомлення з матеріальним, навчально-методичним забезпеченням, системою управління окремими дошкільними навчальними закладами районів та міст області (17-18 листопада).

За підсумками конкурсу буде визначено переможців та призерів конкурсу .

Дошкільні навчальні заклади, які стануть переможцями і призерами обласного конкурсу, будуть нагороджені грамотами головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації та обкому профспілки працівників освіти і науки України, а також грошовими преміями, цінними подарунками. Конкурсні матеріали, визнані журі найкращими, можуть бути рекомендовані для опублікування у фахових виданнях обласного чи всеукраїнського рівня.

Джерело: Головне управління освіти і науки Івано-Франківської ОДА