друкувати


Принципи новітньої української ідеї привіз на Прикарпаття Володимир Сабадуха

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-14 12:00:09

Принципи новітньої української ідеї привіз на Прикарпаття Володимир Сабадуха. В Івано-Франківську презентували книгу луганського науковця. Над своїм творінням автор працював два роки — це розширений варіант дисертації.

Науковець переконаний: національна ідея — це основний принцип життя народу. Однак він має базуватися на концепції Особистості. Саме їй повинен належати основний пріоритет.

Івано-Франківськ став першим містом, де луганський науковець презентував свій твір. Організувала дійство одна з місцевих громадських організацій. Її активісти кажуть — нині в державі є чимало людей, які спекулюють на українських цінностях. А цілісної теорії, яка б скоординувала націю немає.

Відтак вирішили запровадити на Прикарпатті проект, в основу якого покладена книга Сабадухи. Цей твір дає можливість людям розібратися у тому хаосі, в який перетворили ідеологію.

Презентація книги зібрала на Прикарпатті науковців з Львова та Тернополя. А також представників духовенства і місцевих громадських організацій. Окрім Івано-Франківська твір Володимира Сабадухи побачть в рідному авторові Луганську.

Джерело: Радіо «Західний полюс»