друкувати


Призов на строкову військову службу восени 2011 року завершується

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-11 03:40:34

Призов на строкову військову службу восени 2011 року завершується. Про це йшлося 10 листопада 2011 року на засіданні Івано-Франківської обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Роман Струтинський.

Відповідно до плану роботи комісії було заслухано інформацію заступника військового комісара обласного військового комісаріату підполковника Ігоря Павлюка про хід призову юнаків області на строкову військову службу. На цей час на строкову військову службу призвано 675 (88%) юнаків області. Повністю укомплектовані Військово-Морські Сили Збройних Сил України. У військових моряках вже служать – 56 прикарпатців. Призов та відправка команд проходить згідно встановлених завдань та графіка. Серед районів, що найкраще організували призов – Галицький і Рожнятівський райони.

Члени обласної призовної комісії заслухали інформацію голів призовних комісій Галицького, Калуського, Рогатинського, Рожнятівського районів. Звіт голів комісій Галицького, Рожнятівського районів був прийнятий без зауважень.

Голові призовної комісії Рогатинського району було вказано на відсутність уже протягом кількох років обладнаної призовної дільниці та наголошено на необхідності обладнати її згідно вимог чинного законодавства, забезпечити медикаментами, інструментарієм, медичним і господарським майном.

Призовна дільниця у Калуському районі потребує доукомплектування кабінетів лікарів необхідним обладнанням.

Представник управління МВС в області О. Петрів проінформував комісію про роботу органів внутрішніх справ області, районів з розшуку призовників, які ухиляються від явки на призовні дільниці. Найкраще ця робота організована в Галицькому і Коломийському районах. В окремих районах області залишаються на виконанні 165 постанов на здійснення примусового приводу призовників до призовних комісій.

Відправка останньої команди призовників з обласного збірного пункту заплановано на середу 16 листопада 2011 року.