друкувати


Кокаїн та конопля залишилася на українсько-угорському кордоні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-11 12:15:04

Вчора, 10 листопада, повертаючись на Україну легковим автомобілем «Мерседес» через пункт пропуску «Тиса», що Закарпатті, 28-річний громадянина України, разом зі своєю 48-річною пасажиркою намагався як найшвидше пройти прикордонно-митний контроль.

Помітна схвильованість та не типова поведінка водія, одразу була помічена правоохоронцями. Вивівши транспортний засіб для поглибленого огляду, в ході якого прикордонниками спільно з митниками було виявлено речовину рослинного походження світло-зеленого кольору, що знаходилася у прозорому поліетиленовому пакеті, задньої кишеньки рюкзака.

В подальшому, під час здійснення огляду, в жіночій сумочці знайдено порошкоподібну речовину білого кольору та кілька частин від коктейльних трубочок.

В результаті проведення експрес аналізу встановлено, що речовина рослинного походження світло-зеленого кольору з характерним запахом, вагою 4,16 грама відноситься до наркотичного засобу типу «канабіс» (марихуана), а інша порошкоподібна речовина вагою близько 3 грам, не що інакше як «кокаїн».

Після оформлення відповідних документів вилучені наркотики та автомобіль, вартістю майже 58 тисяч гривень, було передано на склад митниці.

Автор: Сергій БРОВКО, начальник прес-служби Чопського прикордонного загону