друкувати


В Івано-Франківську нарешті проведуть конкурс на перевізників сміття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-09 04:00:45

В Івано-Франківську нарешті проведуть конкурс на перевізників сміття. Про це повідомив перший віце-мер Зіновій Фітель. За його словами, питань та нарікань до перевізників, зокрема до напівкомунального підприємства «АТП-0928» — вистачає.

Заступник начальника департаменту Василь Білик повідомив, що попри те, що власності міської громади у підприємстві є 51%, а приватної тільки 49%, вони не завжди виконують доручення комунальників. Мовляв, просити їх треба так, як чужих… «Позабираємо тоді наші машині і віддамо їх в жеки. Хай вони працюють», — обурився Білик.

Заступник директора ВАТ «АТП-0928» Михайло Яцків на ці нарікання змовчав. Проте виконувати роботу, якої нема в тарифі, не погодився. Як з'ясувалося, у тариф з вивезення сміття вже включили і тверді побутові відходи, і негабарити, і прибирання контейнерних майданчиків. Ще не включили вивезення гілля та листя. Відтак, на контейнерних майданчиках, які знаходяться поруч із приватними секторами, постійні завали гілля та листя. І ані перевізники, ані жеки їх не вивозять.

Зіновій Фітель попросив керівника КП «Єдиний розрахунковий центр» Вадима Войтика при проведенні конкурсу не забути про рослинність. Проте ніхто так і не вирішив, хто буде вивозити її зараз.

Джерело: Газета «Репортер»