друкувати


Припинено незаконну діяльність цеху по виготовленню товарів народного споживання

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-02 02:40:32

Податкові міліціонери Коломийської ОДПІ, в ході проведення оперативно-розшукових заходів по виявленню незаконного обігу товарів, викрили підпільний цех.

В недобудованому приміщенні житель одного із селищ Косівського району, будучи не зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності, виготовляв картонні трубки, які є деталями піротехніки.

При огляді виробничого та складського приміщень податковими міліціонерами виявлено та описано 4 станки кустарного виробництва., готової продукції (картонні трубки) в кількості 30 ящиків та сировину, це 3 рулони паперу вагою по 400 кг кожний. Цікаво, що на всі товарно-матеріальні цінності відсутні документи про походження.

Вищевказані товарно-матеріальні цінності загальною вартістю 51,5 тис.грн описано та вилучено у відділ податкової міліції Коломийської ОДПІ до вияснення обставин та прийняття рішення.

В діях вказаного громадянина вбачаються ознаки правопорушення передбаченого ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (провадження господарської діяльності без державної реєстрації).

По даному факту зібрані матеріали направлені в Косівський районний суд.

Джерело: Відділ податкової міліції Коломийської ОДПІ