друкувати


На заваді виплаті зарплат працівникам ЖЕО-6 стали … Держказначейство та Державна виконавча служба

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-02 11:00:26

200 тисяч гривень державних дотацій виділено цьогоріч для погашення заборгованості по зарплаті перед працівниками Івано-Франківської ЖЕО-6. Про це повідомив вчора заступник міського голови обласного центру Микола Саєвич.

З його слів, проблема полягає в тому, що вказані гроші нема куди направити, оскільки після ліквідації вказаної житлово-експлуатаційної організації її казначейські рахунки були заблоковані, а боргами ЖЕО займається Державна виконавча служба. «Якщо ж ми дамо ці гроші виконавчій службі, – зазначає пан Саєвич, – тоді точно зарплати ніхто з працівників не побачить».

Ліквідована кілька тижнів тому ЖЕО-6 поруч з іншим комунальним підприємством – КП «Івано-Франківськліфт» є в числі найбільших на сьогоднішній день боржників з виплат заробітної платні серед комунальних підприємств. Серед найбільших некомунальних боржників – ТзОВ «Спіка» та 63-й котельно-зварювальний завод. Загалом же борг івано-франківських підприємств з виплати зарплат склав, за даними Департаменту соціальної політики, близько 2,8 мільйонів гривень.

Автор: Сергій БІЛИЙ