друкувати


У Івано-Франківську провели 10-й "Франківський подіум"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-01 05:15:52

Індикатор фенш-індустрії Прикарпаття відзначив ювілей. У Івано-Франківську провели 10-й «Франківський подіум». Щоправда без самого подіуму як такого. Врахували новий тренд — проводити модні покази у визначних місцях. Тож ювілей модної візитівки міста провели під прозорим дахом Пасажу.

На 10-му Франківському подумі презентували 11 колекцій. Їх демонстрували як початківці, так і вже добре знані у світовому модельному бізнесі особистості. За лаштунками — фотосесії, на подіумі — вбрання для наймолодших, чоловічий одяг, хутра, весільні шати, авторська біжутерія з бісеру та різноманітні аксесуари, а також взуття. Останнім вразив львівський тандем з дизайн-студії Рептилія, які творять разом вже 12 років.

На дефіле босоніж моделей відправила київська дизайнерка Інна Ткач. У її колекції важливий не крій, а якість самої тканини. Це натуральний шовк, оздоблений ручним розписом аквареллю. Мистецький батік на моделях найрізноманітнішим чином задрапірований.

Компанію столичним гостям та львівянам склали місцеві дизайнери. Вже відомі за кордоном, однак не в рідному місті. До прикладу, Олександр Урсуляк. За 8 років він створив 6 колекцій, з якими взяв участь у 30 показах в Україні, Росії та Польщі. Авторський стиль дизайнера — використання бойківського колориту та ручного оздоблення.

Джерело: Радіо «Західний полюс»