друкувати


В Івано-Франківську почнуться рейди спецкомісії "Водоканалу"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-27 03:00:27

КП «Івано-Франківськводоекотехпром» продовжує боротьбу з безобліковим користуванням послугами водопостачання та водовідведення в місті.

Досить часто громадяни вважають, що наявність виданих «Водоекотехпромом» технічних умов та присутність проекту дає їм право користуватися послугами підприємства. Насправді ж це лише дозвіл на проведення підготовчих робіт. Тільки укладення договору убезпечить «самовільників» від доволі вагомого штрафу та примусового відключення.

Щоб посилити боротьбу з недобросовісними абонентами, з 10 листопада розпочнуться спеціальні рейди вулицями і будинками міста. Якщо комісія фахівців підприємства виявлятиме факт самовільної «врізки» в мережу — порушнику доведеться відповідати згідно норм чинного законодавства.

«Водночас, щоправда, «Водоканал» прийняв рішення більш лояльно ставитись до тих мешканців, які до 10 листопада цього року самостійно звернуться до комунальників та добровільно укладуть договір користування послугами, — говорить фахівець по роботі зі ЗМІ Ольга Сворак. —  Тож радимо іванофранківцям не зволікати».

Джерело: Газета «Репортер»