друкувати


Івано-франківські депутати отримали грамоти… від школи №13

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-21 12:00:22

Низка депутатів Івано-Франківської міської ради стали володарями грамот-подяк від керівництва та батьківського комітету загальноосвітньої школи №13 обласного центру.

Від імені вчителів та батьків грамоти вручив вчора прямо під час пленарного засідання сесії секретар міськради Руслан Марцінків.

З його слів, депутати Іван Маркута, Володимир Чорноус, Ігор Розсипайлу, Ріафет Гасимов, Роман Василюк, Сергій Борзов, Юрій Петрушко, Ігор Прокопів, Руслана Василюк та власне сам Руслан Марцінків заслужили таку подяку своїм сприянням у підготовці школи до 2011-2012 навчального року.

Що саме зробили народні обранці для ЗОШ №13, пан Марцінків не конкретизував, проте з виступів Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса на попередніх сесіях міськради відомо, наприклад, що нагороджений вчора депутат Сергій Борзов, скажімо, заборгував 13-тій школі будівництво спортзалу в обмін на використання частини її території під будівництво торгового центру «Крез». То може спортзал все-таки збудували?..

Автор: Сергій БІЛИЙ