друкувати


Елітні частини Збройних Сил України поповняться прикарпатцями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-19 11:00:53

Призов юнаків Прикарпаття на строкову військову службу восени 2011 року проходить згідно встановлених завдань. Про це поінформував членів обласної призовної комісії заступник військового комісара (з призову) обласного військового комісаріату Ігор Павлюк на її засіданні 18 жовтня.

Члени обласної призовної комісії заслухали інформацію голів призовних комісій Богородчанського, Верховинського, Косівського, Надвірнянського районів та міста Яремче про хід призову.

На думку членів комісії, краще призов організовано у Богородчанському, Косівському і Надвірнянському районах.

Для підвищення якості підготовки молоді до військової служби у Верховинському районі члени комісії рекомендували керівництву району виділити окремі приміщення для обладнання в них призовної дільниці у відповідності до вимог законодавства.

Стурбованість членів комісії викликав низький рівень забезпеченості закладів освіти Верховинського району, де викладається предмет «Захист Вітчизни», демілітаризованою зброєю та хід відновлення і ліцензування стрілецьких тирів.

19 жовтня 2011 року, о 12.00 год., на обласному збірному пункті відбудуться урочисті проводи юнаків в елітні військові частини: Президентський полк, полк спеціального призначення та Військово-Морські Сили Збройних Сил України.

Таким чином, 296 юнаків з військкоматів області буде відправлено до лав Збройних Сил України, а виконання плану призову складе 38%.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики