друкувати


"Свободівці" "зазвітують" івано-франківців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-18 12:00:47

Розгорнутий друкований звіт у газеті «Західний кур’єр», звіт у виборчих округах, звіт у трудових колективах і великий фінальний звіт в Облмуздрамтеатрі за участю Олега Тягнибока – вже в листопаді місяці на івано-франківців просто таки посиплеться справжній град звітів депутатів-«свободівців» за перший рік їх діяльності в Івано-Франківській міській раді.

Про це під час прес-конференції 17 жовтня говорив голова фракції ВО «Свобода» в міськраді Роман Онуфріїв.

«Коли ми рік тому, будучи кандидатами від ВО «Свобода», йшли до виборців, - прокоментував він майбутній звітний вал, - ми говорили : наше завдання – вибудувати ясний діалог з мешканцями. Ми повинні бути по один бік з виборцями у вирішенні їхніх проблем Ми склали присягу депутатів 30 листопада. Це означає: починаючи з початку листопада ми йдемо зі звітом».

Зі слів пана Онуфріїва, звітуватись перед виборцями не рідше двох разів на рік депутатів зобов’язує чинне законодавство, зокрема Закон України «Про статус депутатів місцевих рад». Виконуючи вимогу закону, «свободівці» в червні цього року відзвітувались перед громадськістю у мікрорайонах міста, а потім – перед журналістами в івано-франківській філії Львівської майстерні шоколаду. З наближенням кінця року депутати розпочинають другий цього року етап звітування, про який вже йшлося на початку.

Автор: Сергій БІЛИЙ