друкувати


Установчі збори з формування Громадської ради відбулися в Коломийській ОДПІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-18 11:00:27

Громадська рада при Коломийській об'єднаній державній податковій інспекції є постійним дорадчим органом ДПІ, головним завданням якого є налагодження партнерських взаємовідносин між платниками податків та органами державної податкової служби. Є своєрідною площадкою конструктивної роботи та врегулювання проблемних питань.

Для забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики затверджено Положення про громадську раду, змінено її персональний склад, визначено завдання на 4-й квартал 2011року.

Затверджено співголовою Громадської ради – від Коломийської ОДПІ начальника інспекції Світлану Олексіївну Лубоцьку, співголовою від громадськості обрано – Симотюка Івана Дмитровича (члена правління територіального відділення АППУ в Івано-Франківській області).

Персональний склад Громадської ради при Коломийській ОДПІ налічує 11 осіб.

По завершенню установчих зборів відбулося перше засідання Громадської ради.

У своєму виступі начальник Коломийської ОДПІ Світлана Олексіївна Лубоцька проаналізувала стан виконання бюджетів міста та району за 9-ть місяців 2011року.

Порушено також питання щодо дотримання суб'єктами господарювання законодавства при виплаті заробітної плати. Повернення ж тіньових ресурсів в реальну економіку держави буде сприяти збільшенню надходжень до бюджету. Податкова служба і надалі буде вести роботу з легалізації доходів громадян, оскільки мова йде не тільки про бюджетні втрати, а й про соціальну та правову захищеність найманих працівників.

Джерело: Відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської ОДПІ