друкувати


19-21 жовтня проходитиме міжнародна наукова конференція "Туризм і розвиток регіону"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-17 09:00:08

19-21 жовтня з ініціативи директора Інституту туризму Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника доктора історичних наук професора Володимира Великочого у містах Івано-Франківську та Яремче проходитиме міжнародна наукова конференція "Туризм і розвиток регіону".

Відкриття конференції у середу, 19-го, о 10.00 на турбазі «Карпати» в м.Яремче. Захід організовано за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Івано-Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради, Вищої професійної школи м. Гожов Великопольський та Вищої професійної школи м.Кросно (Польща), проекту "WeNeT" європейської освітньої програми «TEMPUS» (м.Брюсcель, Бельгія).

Мета конференції, як зазначають її організатори, – проаналізувати соціально-економічний розвиток регіонів, рекреаційні ресурси та історико-культурний потенціал, історію і сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України, новітні технології в освіті при підготовці фахівців для туристичної галузі та запропонувати практичні рекомендації щодо розвитку туризму в регіонах України.

У роботі конференції планують взяти участь вчені Вищих професійних шкіл Польщі, Румунії, Бельгії та партнери Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника з Києва за проектом "WeNeT", Донецька, Тернополя, Кривого Рогу, Луганська, Луцька, Львова, Мелітополя, Мукачева, Одеси, Чернівців, Ялти, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування Донецької та Івано-Франківської областей, громадських організацій та туристичних підприємств.

Відповідно до регламенту роботи конференції відбудеться пленарне та 4 секційні засідання, на яких буде заслухано та обговорено 65 доповідей. За результатами опублікують збірник матеріалів конференції, в якому планується розмістити 77 статей 112 авторів з 5 країн Європи.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА